Smittevern

Etter over et halvt år med nedstengning er vi endelig åpne igjen!

Rutinene våre for smittevern innebærer:

🧼 Maks 10 ombord på båtene våre slik at det til enhver tid vil være mulig å overholde 1 meters avstand for både vaksinerte og uvaksinerte gjester. Vi har ingen unntak for vaksinerte gjester.

🧼 Grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at dere må gå av båten 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.

🧼 Alle gjester får en grundig sikkerhetsbrief før de går ombord for å kunne gjennomføre et trygt og hyggelig besøk hos oss.

🧼 Alle gjester får tilbud om Aqtivann (desinfisering) på hendene før ombordstigning og underveis i oppholdet.

I henhold til endring i forskriften om forebygging i Oslo kommune er ingen av våre gjester påbudt å bruke munnbind:

§ 3. Plikt til bruk av munnbind Når det ikke er mulig å holde en meters avstand skal det brukes munnbind i butikker, i fellesarealene på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus og i lokaler for kultur-, sports- og fritidsaktiviteter. Plikten til bruk av munnbind gjelder ikke de som utøver fysisk aktivitet.

Har du flere spørsmål hva angår smittevern, ta gjerne kontakt med oss.

Team KOK gleder seg til å ønske deg velkommen ombord!

Dine hensyn

1. Før besøket

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon må du bli hjemme.

Om du reiser kollektivt til KOK ber vi om at du bruker munnbind hvis det ikke er mulig å overholde 1 meters avstand til de andre reisende.

2. Ved ankomst

Før du går ombord på båten gis det innføring i smitteverntiltakene våre. For å kunne møte helsemyndighetenes krav til renhold kan det hende at ombordstigningen din vil være et par minutter forsinket

Alle gjester får tilbud om å desinfisere hender ved ankomst og før de forlater badstubåten. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig ved ankomst til båtene.

3. På båten

Det er tilrettelagt for 1 m avstand og vi oppfordrer våre gjester til å utnytte hele båten ved å veksle mellom bading, badstue og avslapning på dekk eller takterrasse.

Vi har grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at dere må gå av båten 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.