Smittevern

Etter over et halvt år med nedstengning er vi endelig åpne igjen!

Rutinene våre for smittevern innebærer:

🧼 Maks 10 ombord på båtene våre slik at det til enhver tid vil være mulig å overholde 1 meters avstand for både vaksinerte og uvaksinerte gjester. Vi har ingen unntak for vaksinerte gjester.

🧼 Grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at dere må gå av båten 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.

🧼 Alle gjester får en grundig sikkerhetsbrief før de går ombord for å kunne gjennomføre et trygt og hyggelig besøk hos oss.

🧼 Alle gjester får tilbud om Aqtivann (desinfisering) på hendene før ombordstigning og underveis i oppholdet.

I henhold til endring i forskriften om forebygging i Oslo kommune er ingen av våre gjester påbudt å bruke munnbind:

§ 3. Plikt til bruk av munnbind Når det ikke er mulig å holde en meters avstand skal det brukes munnbind i butikker, i fellesarealene på kjøpesentre, på serveringssteder, i tros- og livssynshus og i lokaler for kultur-, sports- og fritidsaktiviteter. Plikten til bruk av munnbind gjelder ikke de som utøver fysisk aktivitet.

Har du flere spørsmål hva angår smittevern, ta gjerne kontakt med oss.

Team KOK gleder seg til å ønske deg velkommen ombord!

Dine hensyn

1. Før besøket

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon må du bli hjemme.

Gjelder dette deg, eller andre deltagere i din gruppe, ber vi om at du tar kontakt slik at vi kan flytte din booking.

Er du nødt til å ta kollektivtransport for å besøke oss, minner vi om påbud om bruk av munnbind.

2. Ved ankomst

Før du går ombord på båten gis det en grundig innføring i smitteverntiltakene våre. For å kunne møte helsemyndighetenes krav til renhold kan det hende at ombordstigningen din vil være et par minutter forsinket

Alle gjester får tilbud om å desinfisere hender ved ankomst og før de forlater badstubåten. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig ved ankomst til båtene.

3. På båten

Det er tilrettelagt for 1 m avstand og vi oppfordrer våre gjester til å utnytte hele båten ved å veksle mellom bading, badstue og avslapning på dekk eller takterrasse.

Vi har grundige vaske- og desinfiseringsrutiner både før og etter hvert besøk. Vi ber derfor om forståelse for at dere må gå av båten 5 minutter før bookingtiden er over slik at vi kan desinfisere iht. myndighetenes krav og regler.