FAQ – Ofte stilte spørsmål

Vi har utvalgte tidspunkt for KOKORAMA hvor du kan booke enkeltplasser i badstuen for 240kr per person. Vi anbefaler at du booker på forhånd for å være sikret plass. Møter du opp på kaia og det er ledig plass, kan du betale med Vipps og sette deg inn i varmen.

Du kan selv endre bookingen din ved å logge inn her såfremt det er mer enn 72 timer før den opprinnelige tiden. Har du ikke fått bookingbekreftelsen, sjekk spamfilteret ditt.

Vi tar dessverre ikke avbestillinger, men du kan endre bookingen din inntil ett år frem i tid. Dette kan du gjøre ved å logge inn via denne linken.

Angreretten for tjenester gjelder ikke ved enkeltstående tjenester, som gjelder på et bestemt tidspunkt eller innenfor en bestemt periode, jf. angrerettloven § 19. Det er samme prinsipp som hvis du kjøper en kinobillett eller en flybillett.

Grunnet smittevern er det ikke tillatt å være fler enn maks kapasitet tilsier. 

Vi har omkledningsrom på båtene, men de er ikke veldig romslige. Der er det snakk om kjapp skift – lite stell dessverre. Vi opplever at gjestene våre ikke føler at de trenger en dusj etter besøk hos oss. Det er jo noe sommerlig og digg med saltvann i håret. En svetter mye i badstuen, men på et punkt vil det ikke være den sure svettelukten, men heller ren væske man svetter ut (derav viktig å drikke mye vann).

Vil legge til en bemerkning om at tiden dere booker (eksempelvis 18:00 til 20:00) er tiden dere har til rådighet ombord i båten. Det vil si at skifting også skal foregå i dette tidsrommet. Som oftest er det bookinger både rett før og rett etter.

Vi har en veldig liten administrasjon og har dessverre ikke kapasitet til å føre venteliste. Løsningen er å ta en kikk innom nettsiden en gang i blant for å se om det har åpnet seg noen ledige tidspunkt.

Båtene våre har begrenset med lagringsplass og vi har såvidt plass til våre egne ting i tillegg til det gjestene våre har med seg når de kommer. Vi har dermed ikke mulighet til å lagre noe i forkant av bookingen.

Ja, vi tillater maks 2 enheter per person. Alkoholbegrensningen handler først og fremst om sikkerhet. Når du svetter såpass mye som en gjør i en badstue, vil alkoholen påvirke deg fortere. Kombinasjonen berusede mennesker og hav er en sikkerhetsfaktor vi tar alvorlig, og våre badstumestere har derfor all rett til å vise gjester bort fra båten om de mener det er fare for deres sikkerhet. Med det i bakhodet, er det selvfølgelig helt ok å ha med mer enn man kommer til å konsumere. Sprit er ikke tillatt.

Barn under 18 år må besøke KOK i følge med foresatte.

Av sikkerhetsmessige årsaker vil KOK Privat kanselleres og flyttes dersom det er over 10 s/m med vind, og KOK Cruise kanselleres og flyttes dersom det er over 5 s/m med vind eller ved islag på vannet. Vi gir dessverre ikke pengene tilbake i slike tilfeller, men hjelper dere med å finne en ny dato for bookingen. Vi følger med på værmeldingen og forsøker å gi beskjed i god tid, men ber om forståelse for at været gjør som det vil og at værguden ikke lar seg kue. 

Vi har undersøkt dette med graviditet og badstue en del, og vår konklusjon er at det handler om å kjenne på kroppen selv og ikke presse seg for langt. Ta korte runder i badstuen og slapp av i omkledningsrommet når det blir for varmt. Er du usikker, ta en telefon til fastlegen før besøket hos oss!

Har du andre spørsmål?

Kontakt oss

Følg oss på Instagram

7.5K

følgere

40k

har prøvd det

@kokoslo

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss

@kokoslo

FÅ MED DEG SISTE NYTT

Følg oss